SINK YOUR TEETH INTO OUR DELICIOUS CHOCOLATE

SINK YOUR TEETH INTO OUR DELICIOUS CHOCOLATE

Cara Tempahan


SYARAT TEMPAHAN
TEMPAHAN COKLAT ~ HANIEZ CHOCOLATE
 ~ HANIEZ CHOCOLATE~ juga menerima tempahan :
 1. FULL PAYMENT sebagai pengesahan tempahan -Jika tempahan dalam kuantiti yang banyak, 50% deposit diperlukan. Email pengesahan bayaran yang telah dibuat atau maklum kan melalui sms..
 2. Email pesanan tempahan yang hendak dibuat - warna pilihan, bentuk, kuantiti, tarikh untuk tempahan diambil dan alamat atau melalui telefon /sms..
 3. DELIVERY / PICK UP sendiri pada tarikh yang ditetapkan
 4. Sekiranya mahu penghantaran dibuat petrol / tol charge akan dikenakan dan hanya disekitar Senawang, Seremban, Nilai dan kawasan berhampiran sahaja.
 5. Semua pembayaran mesti melalui transaksi bank (seperti dinyatakan) dan harus disertakan dengan salinan transaksi bagi online banking atau sms info transaksi ke 019-3560535  bagi cash deposit machine.
 6. Sebarang urusan tempahan juga boleh  dibuat melalui SMS atau email.
 7. TEMPAHAN AKAN DIBUAT SETELAH BAYARAN DITERIMA.

 1. Tempahan mesti dibuat sekurang-kurangnya 7 hari sebelum. Tempahan pada saaat akhir akan dikenakan caj tambahan, jadi mohon kerjasama elakkan.  Untuk tempahan yang besar, notis SEBULAN diperlukan.
 2. Untuk membuat tempahan, sila lengkapkan BORANG TEMPAHAN. Pihak Haniez Chocolate akan menghubungi anda secepat.
 3. Haniez Chocolate akan membuat pengesahan tarikh dan kos. Jika setuju, berikan jawapan anda.
 4. Apabila telah disahkan, sila buat pembayaran melalui ONLINE MAYBANK2U 155126909330 NORHATINA ABD RAUF (sekiranya pembayaran ONLINE).
 5. Pastikan anda sms atau cc ke telefon atau email haniez.chocolate@yahoo.com tiap salinan pembayaran bersama dengan nama dan no telefon anda

**Pautan Pantas


Top of Form

Bottom of Form
Top of Form

Bottom of Form

No comments: